50e Gouwe Kreuge uitgereikt

3 februari 2020

De 50e Gouwe Kreuge uitgereikt aan Van Munster Recyclers

Onder enorme belangstelling is afgelopen zaterdag de 50e Gouwe Kreuge uitgereikt aan Van Munster Recyclers. Aansluitend was het groot feest, met het Krullendonks Liedjesfestival en de muzikale klanken van The Picadilly’s en Remote Rental.

Uitreiking

Na een welkomstwoord door de voorzitter van Stichting Carnavalsviering Heesch, was eerst het woord aan Prins Porcellus XLIII en zijn Adjudant. Zij namen op humoristische wijze het bedrijf onder de loep. Vervolgens was het woord aan Prins Porcus XLIX en zijn Adjudant, om hun ludieke visie te geven op het familiebedrijf en directieleden in het bijzonder.

Zeer trots namen Jan, Harold en Ron de Gouwe Kreuge in ontvangst. In hun dankwoord lieten zij weten trots te zijn op deze hoogste onderscheiding van Krullendonk.

Wethouder Van Boekel benadrukte bij zijn felicitaties namens de gemeente Bernheze, hoe belangrijk het is om oog te hebben voor de lokale ondernemers. Hij roemde vooral de maatschappelijke inzet.

Liedjesfestival

Tijdens het super geslaagd Krullendonks Liedjesfestival 2020 werd gestreden om de felbegeerde bokaal, maar vooral ook om de eer. Met eigengemaakte teksten presenteerde de deelnemers zich op enthousiaste wijze. De deskundige jury bestaande uit Prins Porcus en Porcellus met hun Adjudanten, koos “’CV De Rommelpot” uit tot winnaar. In de uitslag werden ook de stemmen van het publiek meegenomen.

De gastvrijheid van CC De Pas en de geweldige muzikale invulling door The Picadilly’s en Remote Rental, zorgden voor een meer dan geslaagd feest!

Uitslag Krullendonks Liedjesfestival 2020:
CV Rommelpot – Springe 2020!
De Prinselijke Raad van Elvis – Mun Kratje
Van Klens af on un echt His Verke – Herinnering on Vruger
Zooitje goed geregeld – Wij goan wa vertelle
Prinselijke Hofkapel De Dors(t)vlegels – Gouwe Kreugebal
’t Blauw Kliekske – Op vakantie (deel 2)
Jeugdbestuur – Met de jeugd op pad