Carnaval 2021….& Krulkrant

Carnaval 2021….& Krulkrant

21 oktober 2020

In eerdere berichten hebben wij aangegeven dat er besloten is om alle activiteiten tot 1 januari 2021 niet door te laten gaan. Echter dienen we ons nog steeds te houden aan alle strenge corona maatregelen.

Als Stichting Carnavalsviering Heesch hebben we besloten om alle carnavalsactiviteiten na 1 januari 2021 niet te laten doorgaan. Het blijft allemaal erg onzeker hoe het een en ander gaat verlopen met Corona.

Daarnaast hebben wij besloten dat wij dit jaar geen Krulkrant uit gaan brengen. We hebben wel een kei leuk alternatief bedacht en hier zijn we druk mee bezig om dit op te zetten. De komende maanden zie je hier zeker wel wat van terug komen.

Indien er toch beperkte activiteiten mogelijk zijn dan laten wij dit jullie zeker weten!!

Namens het gehele bestuur,

Esther Kaales
Voorzitter Stichting Carnavalsviering Heesch