Het gevolg

Prins Porcus en zijn Adjudant kunnen niet zonder het gevolg die hen de hele carnaval ondersteunt.

Raad van Elf

De Raad van Elf is een trouwe club mannen die het gehele carnavalsseizoen Prins en Adjudant met raad en daad bijstaan. Zij ondersteunen zowel Prins en Adjudant als Stichting Carnavalsviering Heesch voorafgaand en tijdens de evenementen.

Dansgarde

De dansgarde N-JOY is een leuke meiden dansgroep met momenteel 2 meiden. Dit seizoen bestaat N-JOY uit: Monique & Bonnie. De meiden zijn op alle evenementen aanwezig en showen hun dans keer op keer. Ze horen immers bij het gevolg van de Prins en Adjudant! De meiden trainen iedere woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur met veel gezelligheid. Nieuwe meiden zijn altijd van harte welkom! Lijkt het jou leuk om mee te dansen? Spreek dan een van de meiden aan of vul het contactformulier in op deze website.

PAPA's

Als Persoonlijk Assistenten van Prins en Adjudant zorgen en Simone Pols en Carla Jaspers voor de juiste presentatie van onze hoogheden. De PAPA’s zorgen ervoor dat onze hoogheden er altijd tiptop uitzien, de uit te reiken medailles en eventuele cadeaus aanwezig zijn en dat de Prins en Adjudant altijd op tijd aanwezig zijn. Ze staan de Prins en Adjudant met raad en daad bij gedurende het gehele Carnavalsseizoen.​

Hofkapel de Dors(t)vlegels

De geschiedenis van Hofkapel de Dors(t)vlegels gaat al meer dan 65 jaar terug. Opgericht als Dorsvlegels, uitgegroeid tot Hofkapel de Dors(t)vlegels en nog altijd even veel plezier in muziek maken.