Gezocht…

Gezocht…

6 september 2021

Prins Porcus L & Adjudant

voor het nieuwe

Carnavalsseizoen 2021 – 2022!

Het is een bijzonder jaar geweest voor het Carnaval in Krullendonk. Het seizoen 2021-2022 is ook een seizoen waarin zaken anders kunnen lopen dan gepland maar we gaan kijken binnen de mogelijkheden wat wel kan om er een mooi feest van te maken. Wat al even anders loopt, is het zoeken van een Prins & Adjudant. We doen deze oproep eenmalig dit seizoen en we hopen dat in het seizoen 2022-2023 alles weer verloopt zoals voorgaande jaren.

Wat bieden wij jullie? 
Wij bieden jullie een geweldige Carnaval aan. Jullie stralen op onze Prinsenwagen tijdens de optocht en wij zorgen ervoor dat jullie er tijdens Carnaval goed uitzien. Natuurlijk hoeven jullie dit allemaal niet alleen te doen. Stichting Carnavalsviering Heesch, de PAPA’s (Persoonlijke Assistente Prins & Adjudant), de Raad van 11, de Hofkapel en de Dansgarde staan jullie het gehele seizoen bij met raad en daad. Wij gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke Carnaval voor jullie en ons van te maken!!  

Wat verwachten wij van jullie? 
Wij zijn op zoek naar een Prins Porcus L en een Adjudant van minimaal 21 jaar en natuurlijk wonen jullie in Krullendonk. Het komende seizoen wordt een bijzonder seizoen voor  het Carnaval in Krullendonk, want wat hebben we het gemist het afgelopen jaar. Jullie gaan een aantal evenementen bezoeken en maken van deze Carnaval een groot feest.  

Wanneer gaat het beginnen?
Mochten jullie nog enthousiaster geworden zijn na het lezen van deze oproep, vul het onderstaande formulier in of stuur een mail met daarin jullie naam, telefoonnummer en een korte motivatie waarom jullie DE nieuwe
Prins Porcus L en Adjudant willen worden.

De mail mag je sturen voor 20 september 2021 naar vacaturekrullendonk@gmail.com  en hopelijk gaan we samen een fantastisch Carnavalsseizoen tegemoet. Als jullie zijn uitgekozen uit alle inzendingen dan worden jullie als
Prins Porcus L en Adjudant bekend gemaakt tijdens het 11-11 bal op zaterdag 13 november 2021 in de Pas.  

 Worden jullie Prins Porcus L en Adjudant van Krullendonk?

    JaNee