Adverteren in de Krulkrant?

Adverteren in de Krulkrant?

13 oktober 2021

We gaan weer beginnen met het carnavalsseizoen. Wat zijn we blij dat het na een jaar weer kan en mag! We gaan er een groot feest van maken; want wat hebben we het allemaal gemist!

Met de start van het carnavalsseizoen in zicht, beginnen ook de voorbereidingen van de Krulkrant weer! Na een jaar enkel online items te hebben gemaakt, willen we dit jaar natuurlijk weer graag een gedrukte Krulkrant maken en deze met veel plezier bij alle Krullendonkers thuis bezorgen.

Ondernemers opgelet!

Als Hisse ondernemer ben je waarschijnlijk bekend met de Krulkrant. Ken je de Krulkrant nog niet?  De Krulkrant is de jaarlijkse carnavalskrant van Krullendonk met allerlei leuke items, opgemaakt voor en door Krullendonkers. Naast deze items, kun jij ook jouw bedrijf laten shinen met een advertentie. In de Krulkrant kan jouw advertentie of logo geplaatst worden en op die manier ondersteun je het openbaar carnaval in Heesch. 

Door deze steun kan Stichting Carnavalsviering Heesch het carnaval organiseren met bekende activiteiten zoals het  11-11 bal (met onthulling van Prins Porcus en Adjudant), de prinsenreceptie, het biggenbal en het carnaval zelf natuurlijk.  

Wij hopen dit jaar op jullie steun met een advertentie in onze Krulkrant. Je kunt via het onderstaande formulier jouw wensen invullen, een logo uploaden en jouw aanmelding komt dan automatisch bij ons binnen. 

Graag ontvangen wij jouw aanmelding voor 11 november 2021 en dan krijg je 10% korting van ons op jouw advertentie. 

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.


Indien je met ons van gedachten wilt wisselen over andere manieren van sponsoring dan mag dit altijd. Ons e-mailadres is: sponsoring@krullendonk.nl

  Hoogte (cm):

  Breedte (cm):

  Ik wil adverteren op de website


  Alvast hartelijk dank voor jouw steun en wij zien elkaar zeker dit jaar weer in Krullendonk! 

  Met hartelijke groet, 

  De Krulkrant commissie 

  Stichting Carnavalsviering Heesch