Heb jij passie voor het perfecte plaatje?

Heb jij passie voor het perfecte plaatje?

5 november 2021

Heb jij een passie voor het maken van foto’s, is het je hobby of ben je een professioneel fotograaf en wil je jouw foto’s graag aan een groot publiek laten zien? Lees dan gauw verder.


Wij zijn op zoek naar fotografen die ons willen helpen om alle mooie carnavalsmomenten vast te leggen. Jij kan overal staan om deze gelegenheden en het plezier van de Krullendonkers vast te leggen.

Gedurende het seizoen ben je aanwezig op één (of meer indien je dit wil) carnavalsevenement. Al onze mensen die het carnaval organiseren zijn vrijwilligers. Jij krijgt de eeuwige roem en jij maakt met jouw foto’s een hoop Krullendonkers blij.

In overleg met de andere fotografen wordt de planning voor het seizoen gemaakt zodat je samen het Krullendonks carnaval geweldig gaat vastleggen. De foto’s worden geüpload zodat jouw foto’s via onze website te bekijken zijn en alle Krullendonkers deze onvergetelijke middag of avond nog eens met plezier kunnen bekijken.

Heb jij een scherp oog, zin om een groot carnavalsfeest vast te leggen en wil je ons helpen? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen meteen contact met je op.