Bezorgers van de Krulkrant gezocht!

15 november 2021

Beste Krullendonkers,

Afgelopen weekend is met de bekendmaking van onze Hoogheden het officiële startsein gegeven voor het carnavalsseizoen 2021/2022. Achter de schermen zijn we ook weer druk bezig om een prachtige Krulkrant te maken. Om de Krulkrant in heel Krullendonk in de huiskamers te krijgen, zijn wij op zoek naar bezorgers!

Zoals wellicht bij jullie bekend is, gaat de helft van de opbrengst tijdens de bezorging naar de kas van de bezorgende club, groep of vereniging. Een mooi extraatje dus!

Dus: heb jij samen met jouw club, groep of vereniging interesse om de Krulkrant te bezorgen? Of ontvang je graag meer informatie? Stuur dan een mail naar krulkrant@gmail.com en we nemen contact met je op.

De bezorgperiode is van 29 januari 2022 t/m 12 februari 2022.