Prinsenreceptie 12 december 2021

Prinsenreceptie 12 december 2021

27 november 2021

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen die zijn afgekondigd door de Rijksoverheid hebben wij als bestuur van Stichting Carnavalsviering Heesch tot onze spijt moeten besluiten dat de prinsenreceptie op zondag 12 december 2021 niet door kan gaan.

Wij hebben dit besluit wederom met veel pijn in ons Krullendonks hart moeten nemen en hadden het graag doorlaten gaan zoals het kan en mag. Helaas hebben we geen goed alternatief kunnen vinden en in combinatie met de nieuwe opgelegde maatregelen hebben we deze keuze moeten maken.

We hopen van harte dat er weer mogelijkheden komen zodat we toch voor onze Hoogheden en iedereen in Krullendonk, een gezellig Krullendonks Carnaval kunnen organiseren.

Met Krullendonkse groeten,
Namens ons gehele bestuur,

Esther Kaales
Voorzitter Stichting Carnavalsviering Heesch