Geen Remix 2.0

Geen Remix 2.0

10 februari 2022

Helaas hebben we vanuit het bestuur van Stichting Carnavalsviering Heesch moeten besluiten om in het seizoen 2022 opnieuw geen Remix 2.0 te organiseren.

Uiteraard hebben we de mogelijkheden uitgebreid besproken. Want ook wij zien de Krullendonkse kinderen graag feestvieren bij Remix! Maar het organiseren van Remix behelst een goede voorbereiding en het is niet in 1 dag opgebouwd. Met de onduidelijkheid omtrent de Covid maatregelen is het lange tijd niet duidelijk geweest of er op een goede manier iets georganiseerd kan worden. Wij hebben toen de versoepelingen nog niet in beeld waren al een besluit moeten nemen over Remix, wat helaas als uitkomst heeft gehad dat het opstarten van de voorbereidingen een te groot risico voor de Stichting zou zijn geweest.

Volgend jaar hopen we er weer vol tegenaan te kunnen gaan! En lijkt het je nou wat om volgend jaar mee te helpen bij Remix 2.0 ? We zijn nog op zoek naar vrijwilligers!