Carnaval in Krullendonk

15 februari 2022

Krullendonk gaat los! Op 25, 26, 27 en 28 februari organiseert Stichting Carnavalsviering Heesch een aangepast Carnavalsprogramma in de Pas. We hebben er lang op moeten wachten en enorm naar uitgekeken! Voor jong en oud gaan we er een mooi Krullendonks feest van maken!

Vrijdag 25 februari


Klaar voor een feestje? We trappen Carnaval af met een ouderwetse feestavond in de Pas. Samen met DJ Ed the V zorgen we ervoor dat Krullendonk helemaal los gaat!
 

Zaterdag 26 februari

 

Nog niet uitgefeest na deel 1? Geen zorgen: op zaterdag zetten we het feestje door met DJ Ed the V. Maar niet voordat Prins Porcus, Porcellus en de Adjudanten er in de ochtend alles aan doen om de sleutel van Krullendonk te bemachtigen. Want dan kan het feest pas écht losbarsten.

Zondag 27 februari

 

  • De BIG bios is een Carnavaleske ochtend voor kinderen van de basisschoolleeftijd. De ochtend wordt geopend door Porcellus, Adjudant & Gevolg. Vervolgens kijken we met elkaar een grappige film over een hele ondeugende jongen! De toegang is gratis (inclusief drinken en wat lekkers). Kom zoveel mogelijk verkleed in je leukste Carnavalspakje! 
  • We hebben jullie al zo lang niet gezien, daarom is het de hoogste tijd voor een potje kien! De Krullendonkse Senioren Bingo wordt georganiseerd voor onze Krullendonkse Senioren. De potjes kien worden afgewisseld door gezellige pauze-acts.
  • Zeg Krullendonkse jeugd: hebben jullie de polonaise ook zo gemist? Trek je dansschoenen maar vast aan, want de grootste Carnavalshits staan voor jullie klaar! Samen met DJ Ed the V maken we er een feestje van! Het Remix-bal wordt georganiseerd voor jongeren van groep 5 t/m 15 jaar.

Maandag 28 februari 

We sluiten dit bijzondere Carnavalsjaar af met een knallende afterparty met DJ Ed the V.

LET OP:

  • Voor het avondprogramma van vrijdag, zaterdag en maandag is de minimumleeftijd 16 jaar. In verband met een maximale capaciteit is voor dit evenement een toegangskaartje (à €1,11) verplicht; deze is vanaf woensdag 16 februari 11.00u te bestellen via www.de-pas.nl.
  • Met kaarten voor de vrijdag, zaterdag en maandag avond heb je toegang tot het evenement tot 21.30u. Vanaf 21.30u gaan de kaarten die nog niet gebruikt zijn in de vrije verkoop!
  • Om gehoor te geven aan de oproep om Carnaval in je eigen dorp te vieren, organiseren wij het Remix-bal voor onze jeugd uit Krullendonk. In verband met de maximale capaciteit is voor dit evenement een toegangskaartje (à €1,11) verplicht; deze is te koop op woensdag 23 februari in de Pas tussen 18.30u en 20.00u.