PERSBERICHT: STICHTING CARNAVALSVIERING HEESCH

1 juni 2022
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-3-1024x253.png

Heesch, 1 juni 2022

Stichting Carnavalsviering Heesch gaat nieuwe samenwerking aan.

Stichting Carnavalsviering Heesch (hierna SCH) heeft na intensief overleg met Stichting de Pas besloten de samenwerking te beëindigen.

Stichting de Pas heeft van gemeente Bernheze de opdracht gekregen om een sluitende begroting te realiseren. Deze doelstelling heeft ook gevolgen voor SCH. Door de ontstane situatie is het organiseren van de carnavalsevenementen in samenwerking met Stichting de Pas niet meer mogelijk.

In de afgelopen periode is meerdere keren en intensief gesproken met het bestuur van Stichting de Pas. Ook zijn er gesprekken geweest met afgevaardigden en de verantwoordelijk wethouder van Gemeente Bernheze. Helaas is er geen passende oplossing gevonden om de samenwerking met Stichting de Pas te continueren.

SCH heeft haar evenementen altijd in goede harmonie met Stichting de Pas kunnen organiseren en betreurt dit gemaakte besluit dan ook zeer.

Vanaf carnavalsseizoen 2022 / 2023 gaat SCH een samenwerking aan met Tunneke Events. De residentie van SCH wordt opgebouwd op het buitenterrein van het Tunneke. Hier vinden tijdens carnaval de reguliere evenementen plaats. De overige evenementen buiten de carnavalsweek om vinden plaats in de zaal van het Tunneke.

Wij zien jullie graag zaterdag 12 november in onze nieuwe residentie voor de onthulling van Prins Porcus en Prins Porcellus met hun adjudanten. 

Vragen? Neem contact op met de voorzitter van SCH, Esther Kaales.

schvoorzitter@gmail.com