Nieuwe P.A.P.A.

Nieuwe P.A.P.A.

9 augustus 2022

Bonnie Spierings heeft aangegeven dat ze wil stoppen met haar rol als P.A.P.A.
(Persoonlijke Assistente Prins & Adjudant). Wij begrijpen haar keuze en willen haar kei bedanken voor de begeleiding in het afgelopen seizoen en wensen haar veel succes toe met alles wat ze gaat doen.

Miranda Stegeman zal het komende seizoen de rol als P.A.P.A. gaan vervullen samen met Simone Pols.

Miranda is de partner van Paul van Loosbroek (Fanfare Aurora en RV11 lid). Ze heeft twee zoons Dani en Robin en een bonusdochter Anouk. Miranda is leerkracht in het basis onderwijs dus zal ze onze toekomstige Prinsen en Adjudanten zeker goed kunnen begeleiden. Haar hobby ’s zijn reizen, tekenen en leuke dingen doen met vrienden en familie. Wij wensen Miranda veel plezier toe in haar nieuwe rol.

Simone zal Miranda helemaal meenemen in haar nieuwe rol als P.A.P.A.

Wil jij of wil je met iemand samen ook een leuke taak vervullen binnen ons Carnaval in Krullendonk. Laat het ons weten en er zijn genoeg leuke dingen te doen.