Persbericht

6 februari 2024

NIEUWE VOORZITTER STICHTING CARNAVALSVIERING HEESCH

Over een paar dagen begint het carnaval in Krullendonk!

Voor de huidige voorzitter, Esther van den Akker, is dit haar laatste seizoen. Stichting Carnavalsviering Heesch heeft een nieuwe voorzitter gevonden.  Na afloop van dit seizoen zal Arjan Westerlaken de ‘voorzittershamer’ overnemen van Esther.

Esther heeft vanaf 2019 als voorzitter vele spijkers met koppen moeten slaan. Ze heeft met haar inspanningen en doorzettingsvermogen vele moeilijke beslissingen moeten nemen maar ook mooie festiviteiten neergezet voor Stichting Carnavalsviering Heesch.

Voor vele carnavalsliefhebbers uit Krullendonk is Arjan Westerlaken zeker geen nieuw gezicht. Arjan is adjudant van Porcus XLIX geweest in seizoen 2019/2020. Ze hebben een fantastisch carnavalsseizoen gehad samen en op die manier nauw betrokken geweest bij de Stichting Carnavalsviering Heesch, de Raad van 11 en de overige vrijwilligers. Na deze ervaring is Arjan vrij snel als Penningmeester in het dagelijks bestuur toegetreden en gaat nu verder als Voorzitter van Stichting Carnavalsviering Heesch.

“We blijven als bestuur samen met de vele vrijwilligers ervoor zorgen dat carnaval in Krullendonk bestaansrecht blijft houden” Aldus de nieuwe voorzitter.

Esther: “Ik heb het volste vertrouwen in Arjan. Hij heeft bestuurlijke ervaring en veel kennis op alle fronten. Ik zal hem helpen waar nodig in zijn nieuwe rol”

Het voltallige bestuur van Stichting Carnavalsviering Heesch wenst Arjan een fantastische tijd toe en zal hem in zijn taken als voorzitter volledig ondersteunen.